Hvordan foregår parterapi og hvad er prisen?

Hvordan foregår parterapiHvordan foregår parterapi, er et ofte stillet spørgsmål i telefonen.

Det er selvfølgelig vigtigt at vide lidt om, hvad der sker i en parterapi session og her er lidt information om det.

Jeg møder jer, der hvor I er. Spørger jer hvilket udbytte der vil være godt for jer i den første samtale. Før I kommer sætter jeg mig ind i hvem I er, ved at I skriver en kort mail til mig med basisoplysninger, navne, alder arbejde evt. børn; ingen følsomme oplysninger.

Derefter taler vi om hvordan jeres situation ser ud- hvordan I hver især oplever det. Og det er vigtigt at I begge føler jer hørt og forstået.

For at hjælpe jer bedst muligt, bruger jeg den faglighed som jeg har oparbejdet gennem 30 års klinisk praksis. I møder ikke kun virksomme parterapeutiske interventioner, men også lang erfaring som jeg vil bruge til at hjælpe jer i den retning, I gerne vil. Parterapien forgår i en fleksibel, lyttende og gensidig respektfuld atmosfære, samtidig med at den viser jer vejen, og giver jer vigtige erfaringer og oplevelser som skal hjælpe jer med at ændre den negative cyklus. Priserne er som følger: Parterapi sessioner pris 1500,-. Sessionernes varighed er 90 minutter. Parterapi sessioner 2 x 60 min 2000,- (plus10 min pause). Rabat ved forløb. Individuelle sessioner 1000,- pr time. ( priserne er pr. 20 april 2020).

Online terapi er samme priser. Yderligere rabat for studerende mm. Oplyses ved henvendelse på mail eller tlf /sms.